.:♥ тѕυηαмι ♥ ™:.
Navigations




Entries Profile Linkies

Thanks for stepping in. To know more bout me, click 'profile'. Don't be shy to leave opinions.


Jerit Sini








Credits!

BaseCode: Nurul AtiQah
Template: Najwa Arba
Others: One| Two|Three|


Hey ! It's the NEW me !


Bae7436640e5a0fcbc1d50db37be95c9_large

Setelah sekian lama menghilang , kini aku kembali dengan wajah baru . "Eh ,, Kau buad plastic surgery kah ?"
Mane ade lha . -.- . Maksud aku skin baru . "Bila pulak kau pergi TANN kulit kau ?" URGHH -.-

Tengok pon dah tawu skin baru . Aku kurang pasti ape warna asas dia . Tapi dalam draft yang aku buad , sepatutnye warna oren . Tapi yang ni nampak macam warna pink . Hm , layan ~

Eh , korang dengar tak ? Kalau tak dengar , Volume up kan lagi . ^^ Aku sebenarnye nak taruk soundtrack lain , tajuk dia "Wait For You" Tapi tak jumpe . SAD . So aku pon taruk lha soundtrack yang ni . Hm , APTB . 

Kay Kay ! I've decided to move on . So ini lah aku yang baru . FULL STOP . I already 'shoo' them away . Dah tak nak tawu dah pasal orang yang selalu pijakk aku dulu tuh . Bile susah kemainn update status cari aku , siap tagg lagi . Bile dah senang , ade FAMEE , lupe daratan ! Asal aku cakap pasal korang pulak . herr~ -.-

Eh , dah pagi . Dah dah , bangun cepad . Tak elok tido lelame . Nanti tak bangon teros . [-.-']