.:♥ тѕυηαмι ♥ ™:.
Navigations




Entries Profile Linkies

Thanks for stepping in. To know more bout me, click 'profile'. Don't be shy to leave opinions.


Jerit Sini








Credits!

BaseCode: Nurul AtiQah
Template: Najwa Arba
Others: One| Two|Three|


Cerita Raya Aku


dream | Tumblr


Tekan SINI jika anda hanya dengar akan bunyi cengkerik dan katak .


Hei Hei korang . Haha . lame suda aku tak update . Aku rase last aku update pon mase awal bulan Julai . Muahahahh . Ke mane aku menghilang ? Perikse mehh . Aku kan budak PMR . Haha . Kalau nak tanye pasal Trial aku , hm.. boleh lha . Tapi result aku tak best . -.-

Haha . Aku bukan nak cakap pasal PMR , aku nak cakap pasal raya aku tahun 2013. Walaupun dah syawal ke 17, aku tak kire nak update jugakk . 

Sadiss lha , aku tade gambar raye petame . hm .. Tape tape , aku ade gambar raye ke 17 . muahahahahahh . Actually , tadi dekad sekolah aku ade Sambutan Merdeka Raya . Kitorang bukan je sambud raya, tapi kitorang sambud Merdeka and bulan Bahasa jugakk. Barulah meriah . Sambil aku tempek gambar aku dekad sekolah tadi , sambil aku cerita . Okay ? *Haha, bukan aku kesah pon ape korang cakap ;P.

Aih. Lame pulak die loading . I guess I just tell you about this event first .

Daripada aku form 1 lagi event ni dah ade . Since bile tu , aku tak tawu . Event ni kan , memang something yang biasa dekad semua sekolah . So, kalau die start sebelum aku lahir pon , mungkin aku akan pecaye . *whattt . Tetiap tahun mesti akan ade sepasang KING AND QUEEN OF THE YEAR .Aku ta pasti pulak cikgu pilih macam mane . Berdasarkan sumber yang boleh dipercayai, juri akan pantau kitorang daripada start sekolah sampai mase nak umum pemenang.

Nak dijadikan ceritenye , tahun ni , tahun betuah aku . I am the QUEEN OF THE YEAR . Muahahahahhh . Okay RIAK . (Sila baca dengan hidung kembang-kembang) *DISENGAJAKANMEHH
Dekad bawah ni aku tempek gambar aku dengan Encik KING OF THE YEAR . Aku pakse die begambar dengan aku . Haha . *Susah rupenye nak begambar dengan model*

Aku lha si pendek dan em em em , *Tanak cakap gemuk or gempal . haha . suke hati ah . ;P* Baju hitam tu lha RAJA nye . Tadi aku ade edit satu gambar kitorang , mane tah aku letak tadi . hm...

We may be DIFFERENT in COULORS, but we are the KING AND QUEEN OF THE YEAR .
*Ade unsur riak ye di situ . Peduli ape aku . Muahahahahahhhhhhhh*

Itulah yang jadi bile aku dah setad menggile . Haha . Ta kesah dah pegang caption ape . Aku rase gambar die lha kod yang paling banyak . Time aku tak ready die dah ready , time die tak ready aku dah ready , time kitorang tak ready , camera girl dah ready . Haha . Ape aku mengarut ni . Aku tak tawu lha kenape muke aku semua sama , sebab camera girl tak cakap "Satu , Dua , Empat" kod .. Hm ..

Aku tak tawulah gambar ni jadi macam mane kalau CRUSH aku yang begambar dengan aku . IF ONLY YOU KNOW HOW MUCH I LOVE YOU ABG . :')

Bile dah ade gambar dekad dalam camera , memang semua aku yang punya lha . Muahahahhh . FAKTA : Aku merupakan seorang THIEF . *Haha . Perasan K. Perasan .



Tengok lah Sofia buad ape dekad aku . Aku nampak pendek dalam setiap gambar ?


Si pendek itu aku . Hm . Baru nak sedar diri tu pendek . Takpe COMEL . *Perasan k . Dop salah pon*
Aku saje biar gambar tu panjang . For what reason ? Aku pon tak tahu . *BOSAN OUH BOSAN -.-*


Korang ,, aku kenal kan , EPAL . Haha . Yang ni tak susun order . Kalau tak Jadi E-P-A-L , which stands for Ecah, Piya, Awe, Lin . :) I HATE YOU CAPITAL B ! -.-


Yang ni group lelaki yang paling sporting . Ni je gambar paling okay aku ade , hok lain pelik gambar nye . Haha . Dari kiri , Hairi, Asyraaf, Ikhmal, and Nabil.


Bile due kawan bertemu, nilah jadinye . Muahahahhh . Ni gambar candid je . Tapi sebab aku rase gambar ni comel , aku masukkan yang ni .


Ni dah gambar kawan abang aku . Aku dah cakap , kalau dah dapat dekat aku camera tu , memang jadi gambar aku lha . Haha . 

Aku tak tawu for what reason aku suke gambar atas ni . 



Ni satu lagi . And final one ..... *Aku dah malas . -.-*

TEKAN

Ini je gambar yang paling okay bagi aku setelah dituraskan daripada 181 gambar . Haha . Pastu korang pon percaye . Muahahahahhhh . 

Tetibe aku teringat semua orang pandang aku . Haha . Sorry ebelibadi . I tak tahu . *Errr ?

Kite sesame manusia tiada yang sempurna . So kalau ade silap salah , mohon dimaafkan . Kalau ade yang terase dengan post aku tu , aku mintak maaf lha bebanyak . Aku tak tahu kalau korang salah faham . Heeee~
Akhir kate dari aku , 

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATINN . ^^